miercuri, 7 noiembrie 2007

bravo

da bravo! bravo ca ai intrat pe aici si ca citesti.am scris asta fix ca sa te binedispun.pregatesc si un desen pe care l-am promis de cand lumea si pamantul dar, cine stie, cand citesti tu asta probabil e gata si desenul, care te va binedispune pana la limita combustiei spontanee.
ca urmare a faptului ca vreau sa te binedispun, mesajul asta nu are nimic de a face cu mine.aici e vorba numai despre tine.
din momentul in care incepi sa citesti randurile astea te transformi intr-o persoana ipotetica ce o arde in fata calculatorului, deci fara probleme majore ce necesita rezolvare imediata sau dispusa sa le ignore. good choice!
plauiesc sa te fac sa te simti mai bine fara sa spun bancuri sau sa ma stramb ca de obicei.poate daca ma cauti vrand mai mult. iti trimit inregistrarea cu mine topindu-ma si cazand de pe scaun.
dar excluzand situatia vizionarii acelei inregistrari, care sigur ti-ar smulge un ras, am doar o strategie. trebuie sa te simti bine citind asta numai pentru ca am stat 10 minute sa o scriu, fara niciun alt scop decat sa te fac sa zambesti.
mersi tuturor care au scris ceva care m-a facut sa zambesc si ei, care imi trimite cele mai adorabile poezioare
aaaa si un hug atasat ca ma pricep la huguri virtuale
na >:D<