duminică, 21 octombrie 2007

---->zero

acum am atata ura in mine incat as putea exploda, lasand planeta ca un mar muscat.e toamna si trandafirii se incapataneaza sa-si miste seva in vase pana la venirea purgatoriului hibernal.nu vor muri, doar vor astepta terni si inghetati raze calde, asa cum astept si eu acum sa primesc ce ofer, cu ura cu tot.
am ramas fara drog si acum vreau sa urlu si sa tai tot ce ma deranjeaza.tiganii care faceau nunta in parcare, gramezile de puroi acoperite cu piele umana care se iau de fete pe strada, infectiile care mint ca sa-si satisfaca nevoile perverse, porcul care m-a exploatat cand nu stiam sa urlu, taximetristul care a calcat pisica zilele trecute in strada, pandarii imputiti care nu au fost in stare sa-mi vorbeasca asa cum vorbesti unui om.
ma urasc pentru gandurile de cacat trimise spre cel care m-a invatat sa nu mai fac fata aia de bou cand vad o fata care-mi place.
vreau sa ma ingrop in treburi, sa-mi iau o bicicleta malefica din primele salarii si sa ma dau cu ea de pe munte.vreau sa imbatranesc singur crescand pisici.
am incercat sa ma descarc pe strada dar am fost prea grabit.primul pumn a fost intr-un stalp de beton.in 5 minute articulatia degetului mijlociu de la mana stanga si-a dublat volumul.nu am rupt cartilajul sau falanga nici acum.mana dreapta a nimerit unul din stalpii noi de otel.a fost o lovitura de pumn perfecta ce s-a incununat cu un dulce gong metalic.carne si os lovite de otel gros.am lovit asa bine ca abia daca mi s-a umflat un pic articulatia.e putin mov totusi.
singurul lucru bun de azi au fost trandafirii din botanica.uite, va dau unul:

6 comentarii: